top of page

Har du sett mine UFOer? ūüõł


Har du sett mine UFOer? Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Nei, jeg mener ikke de flygende tallerkenene fra ytre rom (selv om de også kan være ganske fascinerende).


Jeg snakker om Uferdige Fantastiske Oppskrifter - de prosjektene som vi alle har liggende i en skuff, i en eske under sengen, eller kanskje til og med i en kurv rett ved siden av oss mens vi ser på TV.


Du vet hvordan det starter. Du finner det perfekte m√łnsteret, det dr√łmmegarnet, og tenker, "Dette vil jeg lage!" Kanskje det er en genser med en nydelig flette, eller et par sokker med et morsomt m√łnster.


Du er full av entusiasme og begynner p√• prosjektet med iver. Men s√•, som lyn fra klar himmel, blir du fristet av en annen oppskrift, eller kanskje en annen farge p√• garnet. Eller, for √• v√¶re litt ekstra √¶rlig n√•, kanskje den der fletten var litt vanskeligere enn du troddeūü§£

S√• du legger prosjektet til side, bare for en liten stund, tenker du. Men dagene blir til uker, uker blir til m√•neder, og f√łr du vet ordet av det, har ditt kj√¶re prosjekt blitt en UFO.


Er det noe galt med UFOer? Selvf√łlgelig ikke! De er som sm√• tidskapsler av strikkeentusiasme. De minner oss om at vi stadig vokser og l√¶rer som strikkere. Men av og til kan de ogs√• minne oss p√• en viktig lekse: At vi skal verdsette prosessen like mye som produktet.

Jeg m√• √¶rlig innr√łmme at jeg har flere UFOer enn jeg vil telle ūüôą Noen av dem er nesten ferdige, mens andre bare er en liten start. Men hver gang jeg finner en UFO, blir jeg minnet p√• hvorfor jeg begynte p√• den, og jeg m√• smile litt.


Men husk at hver gang du kj√łper en strikkeoppskrift fra meg, eller en annen designer, skal du vite at vi legger v√•r sjel i disse oppskriftene. Vi vil gjerne se at de blir fullf√łrt, og at de blir til vakre plagg som du vil b√¶re med stolthet.


Så neste gang du ser en av dine UFOer, gi den en ny sjanse! Kanskje det er akkurat det prosjektet du trenger for å finne din strikkeglede igjen.


Til slutt, en liten oppfordring til deg med UFOer: Del dem! La oss feire de uferdige prosjektene, for de er en del av v√•r reise som strikkere. Og hvem vet? Kanskje ved √• dele, vil du finne inspirasjonen til √• fullf√łre noen av dem!


La oss sammen gj√łre UFOer til FFOer - Fantastiske Ferdige Oppskrifter!


Strikk deg lykkelig med kunnskap og lidenskap!Klem fra Solfrid!


Comments


bottom of page